UPOZORNENIE: Dňa 25.04.2024 v čase od 5:00 do 11:00 došlo na našich webových stránkach k výpadku komunikačných služieb. Správy, zaslané v tomto čase na naše e-mailové adresy, neboli doručené. Ospravedlňujeme sa za komplikácie. Viac tu.

Novinky a inšpirácie

  • NOVINKA: Nábytkové zostavy HOME OFFICE

    NOVINKA: Nábytkové zostavy HOME OFFICE

    Chcete si vo svojom domove vytvoriť efektívny pracovný priestor, ktorý splní nielen Vaše nároky na úsporu miesta, ale navyše poskytne aj dostatok odkladacích priestorov? Máme pre Vás riešenie. Predstavujeme Vám nábytkový systém HOME OFFICE priamo z výroby B2B Partner.

    13. 2. 2024

  • 5 dôvodov, prečo si zaobstarať zdvíhací stôl

    5 dôvodov, prečo si zaobstarať zdvíhací stôl

    Uvažujete teraz nad kúpou výškovo nastaviteľného stola do Vašej pracovne alebo kancelárie, ale stále si nie ste istí, či splní všetky Vaše potreby, a aké sú jeho hlavné prínosy a výhody? V článku sme pre Vás spísali 5 dôvodov, prečo je zdvíhací stôl najmä pri sedavom zamestnaní naozaj nedoceniteľnou podporou.

    12. 2. 2024

  • KATALÓG pre rok 2024 je tu!

    KATALÓG pre rok 2024 je tu!

    Zaujíma Vás, aká je naša aktuálna ponuka pre rok 2024? Prelistujte si všetok náš aktuálny sortiment aj novinky na viac ako 928 stránkach nášho hlavného katalógu pre rok 2024 dostupného v off-line aj on-line verzii už teraz!

    7. 2. 2024

  • NÁŠ TIP: Kancelársky nábytok MIRELLI A+!

    NÁŠ TIP: Kancelársky nábytok MIRELLI A+!

    Funkčnosť, každodenná praktickosť a výhodná cena. To je kancelársky nábytok MIRELLI A+ charakteristický svojou jednoduchosťou a praktickým využitím. Preskúmajte všetky prvky kancelárskeho nábytku MIRELLI A+ v útulných drevených dekoroch už teraz!

    5. 2. 2024

  • 5 tipov: Ako vybrať skleník alebo parenisko?

    5 tipov: Ako vybrať skleník alebo parenisko?

    Záhradnícka sezóna pomaly, ale iste klope na dvere. Pokiaľ už teraz premýšľate nad kúpou pareniska či skleníka, v ktorom by Vaša zelenina, bylinky a kvety mohli prekvitať oveľa dlhšie, prinášame Vám pár tipov, ktoré Vám ich výber uľahčia!

    31. 1. 2024

  • NÁŠ TIP: Elektricky zdvíhacie stoly do dielne

    NÁŠ TIP: Elektricky zdvíhacie stoly do dielne

    Dlhé sedenie pri stole nie je ideálne pre Vaše zdravie ani pracovný výkon. Elektricky zdvíhacie stoly do dielne ponúkajú možnosť nastaviť si výšku Vašej pracovnej plochy presne podľa Vašich predstáv i aktuálnych potrieb. Preskúmajte všetky modely výškovo nastaviteľných pracovných stolov z masívnej škárovky aj ich výhody už teraz!

    31. 1. 2024

  • NÁŠ TIP: Máme všetko pre Vašu dielňu na jednom mieste!

    NÁŠ TIP: Máme všetko pre Vašu dielňu na jednom mieste!

    Potrebujete kvalitný dielenský nábytok za dobrú cenu? U nás si vyberiete! Máme najširšiu ponuku na trhu! Ponúkame kvalitný dielenský nábytok nielen pre profesionálov, ale aj hobby nábytok pre domácich majstrov.

    28. 1. 2024

  • KATALÓG 01/2024 je tu!

    KATALÓG 01/2024 je tu!

    Zaujíma Vás, aká je naša aktuálna ponuka a čo nové sme si pre Vás s nového roku 2024 pripravili? AKTUÁLNY prehľad tých najzaujímavejších noviniek a akčných produktov, ale aj bestsellerov z rôznych kútov nášho sortimentu na jednom mieste je opäť tu!

    24. 1. 2024

  • NOVINKA: Dizajnové svietidlá pre každú miestnosť!

    NOVINKA: Dizajnové svietidlá pre každú miestnosť!

    Potrebujete zútulniť a spríjemniť atmosféru v miestnosti? Vymeňte svoje doterajšie svietidlá či lampy a vyberte si zo širokej ponuky kreatívnych dizajnových svietidiel, ktoré ihneď oživia každodenné predmety vo Vašej miestnosti, skvele sa prispôsobia Vášmu vkusu a vnesú do Vášho domova či kancelárie rozmer svetla, elegancie a nadčasového dizajnu.

    22. 1. 2024

  • 7 tipov: Ako si efektívne naplánovať svoje ciele

    7 tipov: Ako si efektívne naplánovať svoje ciele

    Každý z nás máme svoje vlastné ciele, plány a predstavy o budúcnosti. Ako ale tieto ciele a predstavy stanoviť v čase a vymedziť si presné postupy na ich dosiahnutie, ktoré budú naozaj fungovať? Prinášame Vám 7 tipov, ktoré Vám pomôžu efektívne naplánovať svoje ciele krok po kroku.

    19. 1. 2024

Kategórie článkov




Volajte zadarmo
Po - Pia 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vašu firmu do 24 hodín

B2B Partner s.r.o.
Šulekova 2
811 06 Bratislava

 

b2bpartner.sk biano.sk

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všetky práva vyhradené.
Profesionálny e-shop na mierushopsys