UPOZORNENIE: Dňa 25.04.2024 v čase od 5:00 do 11:00 došlo na našich webových stránkach k výpadku komunikačných služieb. Správy, zaslané v tomto čase na naše e-mailové adresy, neboli doručené. Ospravedlňujeme sa za komplikácie. Viac tu.

Novinky a inšpirácie

  • ELEMENT: Závesný policový systém na stenu

    ELEMENT: Závesný policový systém na stenu

    Premýšľate ako rýchlo, múdro a esteticky uložiť všetko potrebné v domácnosti, pivnici, garáži alebo dielni na svoje miesto? Vyskúšajte praktické nástenné regály ELEMENT SYSTÉM, ktoré predstavujú stabilný a odolný policový systém na stenu za veľmi výhodnú cenu! Nechajte sa inšpirovať už teraz!

    14. 1. 2024

  • NOVINKY: Kancelárske stoličky DOLLY a PHILL

    NOVINKY: Kancelárske stoličky DOLLY a PHILL

    Zoznámte sa s novými stoličkami DOLLY a PHILL! Nové kancelárske stoličky v elegantnom a praktickom dizajne v sebe spájajú nielen potrebné pohodlie a stabilnú oporu, ale aj neoceniteľnú priedušnosť. Skvele sa teda hodia na celodenné sedenie v práci. Preskúmajte ich kľúčové vlastnosti už teraz!

    10. 1. 2024

  • NÁŠ TIP: Všetko pre archiváciu a skartáciu dokumentov

    NÁŠ TIP: Všetko pre archiváciu a skartáciu dokumentov

    S novým rokom prichádza na rad nielen pravidelná inventúra, ale aj každoročná archivácia a likvidácia dokumentov s končiacou archivačnou dobou. Viete ale, ako si ich efektívne uložiť tak, aby Vám pri práci neprekážali a Vy vždy vedeli, kde potrebné dokumenty nájdete?

    8. 1. 2024

  • 7 tipov: Ako archivovať dokumenty

    7 tipov: Ako archivovať dokumenty

    S novým rokom prichádzajú na rad nielen nové predsavzatia, ale aj pravidelná inventúra, každoročná archivácia a likvidácia dokumentov s končiacou archivačnou lehotou. Viete ale ako na prípadnú skartáciu dokumentov alebo ako dlho dokumenty archivovať?

    5. 1. 2024

  • NOVÉ: Praktické odpadkové koše v ponuke!

    NOVÉ: Praktické odpadkové koše v ponuke!

    Hľadáte praktické odpadkové koše v modernom dizajne, ktoré budú zároveň aj veľmi odolné voči poveternostným podmienkam? Predstavujeme Vám najnovšie prírastky v ponuke. Zoznámte sa s novými modelmi odpadkových košov do interiéru aj exteriéru už teraz!

    4. 1. 2024

  • Ako vyberať konferenčné stoličky

    Ako vyberať konferenčné stoličky

    Premýšľate o kúpe nových konferenčných stoličiek a neviete aké vybrať? Poradíme Vám, ako vyberať konferenčné stoličky (ľahko a rýchlo).

    31. 12. 2023

  • 1+1 ZADARMO: Policové regály

    1+1 ZADARMO: Policové regály

    Hľadáte stabilné policové regály do skladu, pivnice alebo garáže za výhodnú cenu? Máme pre Vás tip! V našej ponuke nájdete vybrané regály v príjemnej akcii 1+1 ZADARMO!

    28. 12. 2023

  • Vianočná a novoročná prevádzka e-shopu

    Vianočná a novoročná prevádzka e-shopu

    Ďakujeme Vám za Vašu priazeň a dôveru, ktorú ste nám prejavili v roku 2023 a prajeme Vám pokojné prežitie Vianoc, pevné zdravie a všetko dobré po celý budúci rok 2024. S koncom tohto roka a vianočnými sviatkami Vám prinášame aj každoročný súhrnný prehľad o prevádzke nášho e -shope v nasledujúcich dňoch a týždňoch.

    20. 12. 2023

  • NÁŠ TIP: Jedálenské zostavy WELLINGTON

    NÁŠ TIP: Jedálenské zostavy WELLINGTON

    Hľadáte praktickú jedálenskú zostavu do svojej domácnosti alebo reštaurácie v prírodnom a nadčasovom dizajne? Máme pre Vás tip! Zoznámte sa s novými modernými jedálenskými setmi WELLINGTON, ktorými najnovšie rozširujeme našu ponuku. Preskúmajte ich všetky už teraz!

    19. 12. 2023

  • NOVINKY: Kancelárske stoličky JOHNNY, JANE a MARRY!

    NOVINKY: Kancelárske stoličky JOHNNY, JANE a MARRY!

    Rozširujeme pre Vás ponuku ergonomických a cenovo výhodných kancelárskych stoličiek o nové modely! Zoznámte sa s kancelárskymi stoličkami JOHNNY, JANE alebo MARRY, ktoré Vám zaistia nielen praktickú oporu, ale aj potrebné pohodlie pri Vašom každodennom sedení za počítačom. Všetky nové kancelárske stoličky nájdete navyše rovno aj v akcii 1+1 ZADARMO!

    15. 12. 2023

Kategórie článkov




Volajte zadarmo
Po - Pia 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vašu firmu do 24 hodín

B2B Partner s.r.o.
Šulekova 2
811 06 Bratislava

 

b2bpartner.sk biano.sk

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všetky práva vyhradené.
Profesionálny e-shop na mierushopsys