Novinky a inšpirácie

  • LUCAS & EMOTION: Nové kancelárske stoličky s funkčnými detailmi!

    LUCAS & EMOTION: Nové kancelárske stoličky s funkčnými detailmi!

    Predstavujeme Vám novinky z radov pohodlných kancelárskych stoličiek, ktoré Vás ohromia nielen funkčnými detailmi, ale aj moderným dizajnom a poskytnú Vám tak potrebnú podporu bedrovej aj krčnej chrbtice. Zoznámte sa s kancelárskymi stoličkami LUCAS&EMOTION!

    12. 4. 2023

  • NOVÉ: Vysokotlakové umývačky a wapky

    NOVÉ: Vysokotlakové umývačky a wapky

    Máme pre Vás nové vysokotlakové čističe a umývačky, ktoré vám pomôžu nielen účinne bojovať s odolnou špinou a nečistotami, ale tiež ušetria až 80 % vody v porovnaní s bežnou záhradnou hadicou. Vysoká čistota a nízka spotreba vody - to sú nové vysokotlakové čističe v ponuke! Preskúmajte nové tlakové čističe a hadice už teraz.

    11. 4. 2023

  • Záťažové kolieska pre kancelársku stoličku: kedy sa oplatí zaobstarať?

    Záťažové kolieska pre kancelársku stoličku: kedy sa oplatí zaobstarať?

    Záťažové kolieska pre kancelárske stoličky sú navrhnuté tak, aby znížili záťaž na podlahu a minimalizovali opotrebenie stoličky. Vybrali sme niekoľko hlavných parametrov a vlastností, ktoré je dobré pri samotnom výbere či zvážení vhodnosti kúpy mať na pamäti.

    11. 4. 2023

  • NÁŠ TIP: Stojany a vešiaky na bicykle

    NÁŠ TIP: Stojany a vešiaky na bicykle

    Jar so sebou prináša nielen väčšiu porciu slnečných lúčov, ale aj množstvo novej energie. Väčšina z nás začína vyťahovať bicykle a vyráža na výlety či do práce na bicykli. Máte ale kde svoje bicykle všetkých vašich vášnivých cyklistov zaparkovať a uložiť? Preskúmajte našu ponuku praktických stojanov a vešiakov na bicykle už teraz!

    5. 4. 2023

  • Máme novú webovú stránku!

    Máme novú webovú stránku!

    Aby sme vám ešte viac spríjemnili vašu užívateľskú cestu, rozhodli sme sa aktualizovať našu webovú stránku! Vrátane nového vzhľadu sme pridali niekoľko nových funkcií. Nová webová stránka je modernejšia, prehľadnejšia a používateľsky prívetivejšia. To dobré a osvedčené však zostalo zachované. Prajeme vám príjemné nakupovanie. Tím B2B Partner.

    4. 4. 2023

  • KATALÓG APRÍL 2023 je tu!

    KATALÓG APRÍL 2023 je tu!

    AKTUÁLNÍ přehled těch nejzajímavějších produktů z různých koutů našeho sortimentu na jednom místě je opět tady! Nyní i se se spoustou novinek, které rozšířili naši jarní nabídku! Prohlédněte si náš aktuální propagační katalog na duben 2023 již nyní!

    29. 3. 2023

  • 1+1 ZADARMO: Záhradné lavičky

    1+1 ZADARMO: Záhradné lavičky

    Hľadáte 2 odolné kovové alebo drevené záhradné lavičky za príjemnú cenu? Zoznámte sa s odolnými kovovými a drevenými lavičkami v predaji 1+1 zadarmo teraz!

    27. 3. 2023

  • NÁŠ TIP: Stojany na pneumatiky

    NÁŠ TIP: Stojany na pneumatiky

    Keďže sa pomaly blíži začiatok apríla, je čas vymeniť sezónne pneumatiky za letné. Kam však uložiť nové pneumatiky na sezónu? Či už máte len menšiu pivnicu alebo väčšiu garáž, máme pre vás riešenie. Praktické a variabilné stojany na pneumatiky!

    26. 3. 2023

  • 9 tipov: Ako si zariadiť záhradný skleník

    9 tipov: Ako si zariadiť záhradný skleník

    Pokiaľ teraz uvažujete nad kúpou skleníka, máme pre Vás 9 tipov, ako si zariadiť praktický skleník na záhrade, ktorý bude vyhovovať nielen Vašim pestovateľským potrebám, ale aj potrebám Vašej záhrady. Začítajte sa už teraz.

    15. 3. 2023

  • Ako je to s nosnosťou koliesok?

    Ako je to s nosnosťou koliesok?

    Ako je to s nosnosťou pri pojazdových kolieskach a koľko je maximálna rýchlosť ich pohybu?

    14. 3. 2023

Kategórie článkov




Volajte zadarmo
Po - Pia 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vašu firmu do 24 hodín

B2B Partner s.r.o.
Šulekova 2
811 06 Bratislava

 

b2bpartner.sk biano.sk

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všetky práva vyhradené.
Profesionálny e-shop na mierushopsys